"natuurlijk-lijn"

 

Plantenbakken 

 

 

 

 

 

 

 

Steigerhouten plantenbakken

Door de natuurlijke en robuuste uitstraling zijn steigerhouten bloembakken ideaal voor je tuin, dakterras of balkon. Moderne steigerhouten plantenbakken zijn verkrijgbaar in diversen maten en uitvoeringen of op maat. Steigerhouten bloembakken verkrijgbaar zowel vierkant als rechthoekig, hoog en smal, laag en breed, diep, klein en groot. 

Wij hebben een uitgebreid aanbod van plantenbakken van steigerhout. We bieden verschillende modellen aan die we in alle maten kunnen maken. Onze houten plantenbakken maken we zelf in onze werkplaats en gebruiken hiervoor het beste hout. De plantenbakken van steigerhout zijn goed afgewerkt: het hout is zorgvuldig geschuurd en eventueel voorzien van een vernislaag. Sommige bakken zijn reeds voorzien van worteldoek. Op het moment dat dit niet standaard is, dan kunnen we dit voor u verzorgen. Het is mogelijk om een steigerhouten plantenbak in 6 verschillend kleuren te verkrijken. De bloembakken krijgen hierdoor een egale tint. 

     

We maken veel varianten op de plantenbakken die we tonen. We hebben klanten die er wielen onder willen hebben of de plantenbak willen isoleren voor in de winter (een handige oplossing om planten of bomen te beschermen tegen vorst).

Heeft u een specifieke wens voor een houten plantenbak, neem dan contact op met ons op . We kijken graag met u wat de mogelijkheden zijn.