"natuurlijk-lijn" meubelen

We ontwerpen en maken unieke meubelen en interieurs van massief 
hout. Geheel op maat gemaakt met een bijzondere uitstraling. 

Modern in vorm, klassiek in kwaliteit en duurzaamheid

Met aandacht voor detail maken we complete kantoor- en winkelinrichtingen,kinderkamers, slaap- en woonkamers en natuurlijk ook losse meubelen zoals tafels, kasten, bedden, tuin- en terrasmeubelen. 

 

 

Kasten op maat: dressoir, kledingkast, buffetkast, boekenkast, keukenkast, badkamerkast, bureaukast,  inloopkast, inbouwkast, meterkast, garderobenkast enz........ 

 
   
 
Model kenmerk k 16.02

Dressoir met een bijzondere optiek.

Frames en ladepaneel van geschaafd en geschuurd vuren steigerhout. Vullingen van ruw geschuurde planken. Na wensen van de klant op maat gemaakt met 3 deuren, 4 leegvakken, 4 lades. Behandelt met verniswas transparant. 

Afmeting: 1700 mm breed, 1100 mm hoog, 500 mm diep 

Wil je de kast net iets anders hebben? groter of kleiner? een andere kleur? of een andere indeling, geen probleem. Wij maken de kast voor u op maat! 

« terug    contact »
  
 
Model kenmerk k 16.01

Mooie en robuuste kast van steigerhout . 

De kast die u op de foto kunt zien hebt de afmeting 2500 l x 2100 h x 600 d. Links een kledingkast met vakken en kledingroede. Rechts open boekenkast, gesloten kast met legplanken.

Afgewerkt met verniswas mix, grijs, wit, gouden den. 

Wil je de kast net iets anders? groter of kleiner? een andere kleur? of een andere indeling hebben, geen probleem. Wij maken je kast speciaal voor jou op maat!

« contact   Klantreferentie  
 
Boekenkast op maat  Model kenmerk k 15.07

Speciaal op maat gemaakte boekenkast met trap, 4300 mm breed x 2800 mm hoog x 450 mm diep, met krijtverf en verniswas wit afgewerkt. De kast is demontabel en bestaat uit 8 delen en afwerklijsten. Hierdoor kan deze vrijwel overal geplaatst worden. Greeploze deuren (tip on syteem).

       
« contact
Kledingkast van geschuurd en gelijmd steigerhout                         Model kenmerk k 15.05

Robuuste kledingkast

van steigerhout. Stoer en rustiek met veel opbergruimte.  

 
Showroomkast Model kenmerk k 15.04

Kastjes van steigerhout voor een pedicure praktijk 

Steigerhout van nieuw naar oud. Behandelt met vernisolie. 

 
Mooi dressoir met een rustieke uitraling Model kenmerk k 15.03

Dressoir met 4 lades en 2 deurtjes van geschaafd en geschuurd steigerhout gemaakt.  Afgewerkt in white wash (verniswas wit). Historisch scharnieren, sloten en knoppen, lichtlopend lades op stalen ladegeleiders. Afmeting: 170 cm breed, 90 cm hoog, 45 cm diep. 

 
Model kenmerk k 14.03

Eikenkastje/ tafel/ keukeneiland van massief eikenhout gemaakt. 

Replica van een oude werkbank met lades, wijnrek, vaken en deurtje. De afwerking is met verniswas transparant kras en watervast gemaakt.

Afmetingen: 150 cm lang, 90 cm hoog, 50 cm diep.  

 
Badkamerkastje van eikenhout Model kenmerk k 14.04

Hangkastje

van eikenhout voor in de badkamer.

Afmeting bijvoorbeeld 100 cm breed, 60 cm hoog, 35 cm diep. 

 
model kenmerk k 14.01

Klein kantoor

Dit kleine bureau is een ideale oplossing voor kleine ruimtes en geeft je genoeg ruimte om te werken. Als u klaar bent met u werk schuift u de tafel over het kastje. Tafel en kastje zijn gemaakt van geschaafd en fijn geschuurd steigerhout / vuren / grenen hout, afgewerkt met verniswas white wash. 

Afmeting: 130 cm lang, 72 cm hoog, 60 cm diep. 

 
model kenmerk k 13.01

Tv dressoir met lades. 

Deze mooie dressoir is gemaakt van nieuw en gebruikt steigerhout. De indeling van het steigerhouten dressoir bestaat uit vier lades en twee deurtjes. Openingen en uitsparingen voor de kabels enz. worden na uw wensen gemaakt.  

(foto)

- h 890 mm, d  608 mm, l 2005 mm

 

Referentie van de klant: Precies binnen de geplande levertermijn hebben wij een prachtig dressoir ontvangen. Na een uitvoerige mailwisseling is het precies zo geworden als we in gedachten hadden en we zijn er erg blij mee!

 
model kenmerk k 13.04

Ladekastje van steigerhout op wielen

Deze ladekast met drie laden is gemaakt van steigerhout en straalt door het robuuste material een vintage sfer uit. Lades lichtlopend op ladegeleiders. Afmeting: 600 mm breed, 70 cm hoog, 50 cm diep. Behandelt met verniswas mix grijs en gouden Den. 

 
model kenmerk k 13.02
Boekenkast, opbergkast, dressoir

Je maatwerk boekenkast maken wij passend in elke ruimte. Denk daarbij aan een vrije indeling van de legplanken, ruimte voor CD en DVD, wel of geen gaatjes tussen de legplanken, en ga zo maar door. Boekenkasten kunnen langs één wand of meerdere wanden geplaatst worden.

Referentie van de klant: Prima vakwerk voor een prima prijs! Erg prettige communicatie, bijzonder vriendelijke en klantgerichte mensen!

 
model kenmerk k 14.02 

Inbouwkast  van steigerhout. naar de wensen van de klant met plafondhooge deuren gemaakt. De kast bied viel plaats voor kleding en schoenen. Afmeeting 400 cm breed, 260 cm hoog, 60 cm diep. 

 
  model kenmerk k 14.05

Schuifdeur kast voor in de schuine dakhoek

deze massief steigerhouten schuifdeur kast achter de trapgat geeft en mooie berging met plaats om veel spullen op te bergen.  

Een stabiel railsysteem zorgt voor lichtlopend deuren, achter de deuren zijn leegbodems ingebracht. 

 
Inloopkast U vormig met ladekast en lichtkoof   kenmerk IL 14.15

Inloopkasten op maat gemaakt

Heeft u een zijkamer, bijkamer of hoek die u kunt afscheiden? Denk dan eens aan een inloopkast. Zo creëert u bergen aan ruimte! Wij maken uw inloopkast geheel op maat. U bepaalt zelf het kastinterieur. Wilt u lades of compartimenten met speciale maten? Handige rekken, hangsystemen of een garderobelift? Wij maken de inloopkast precies zoals u hem hebben wilt!

Foto:

18 mm mulitplex interieur, vurenhout. Afwerking: 2 x Softsilk pure wit en 1 x verniswas wit. 

Inloopkast onder schuin dak met ladekast en schoenenrek