"natuurlijk-lijn" meubelen

We ontwerpen en maken unieke meubelen en interieurs van massief 
hout. Geheel op maat gemaakt met een bijzondere uitstraling. 

Modern in vorm, klassiek in kwaliteit en duurzaamheid

Met aandacht voor detail maken we complete kantoor- en winkelinrichtingen,kinderkamers, slaap- en woonkamers en natuurlijk ook losse meubelen zoals tafels, kasten, bedden, tuin- en terrasmeubelen. 

     
"Kleur en structuur"
Voor een duurzame, watervaste, vlek- en hitte-bestendige afwerking van onze meubelen gebruiken wij:
 
Verniswas

Verniswas combineert de duurzaamheid van een vernis met de uitstraling van traditionele was. Het beschermt alle houtsoorten met een duurzame, watervaste, vlekbestendige en hitte-bestendige afwerking.

Op waterbasis, geschikt voor houten meubels, speelgoed, trappen, vloeren, keukenkasten, buitenmeubelen, etc. Meubels met verniswas behandelt zijn verkrijgbaar in diverse tinten die ook met elkaar gemengd kunnen worden voor nog meer kleurvarianten.

Verniswas "Wit" is ideaal voor kalkeffecten en whitewash. Te gebruiken als whitewash op onbehandeld hout of een laag krijtverf te bleken. Verniswas "Grijs" zorgt voor een mooi neutraal grijs en stoer effect. Ook prachtig om te mengen met verniswas notelaar voor een warme vergijsde uitstraling Verniswas "Zwart" voor een stoere donkere afwerking.  Verniswas "Gouden Den" is een mooie warme en lichte houtkleur. Heel geschikt voor een zacht en subtiel patina. Verniswas "Notelaar"is een warme grijsbruine houttint. Ook prachtig om te mengen met verniswas Grijs voor een warme vergrijsde uitstraling Verniswas "Transparant" is volledig kleurloos en niet vergelend. Ideaal om bijvoorbeld steigerhout of houten (buiten) meubels te beschermen zonder de kleur te veranderen.

Voor een dekkend verflaag - Krijtverf (binnen)

als u liever een dekkend verflaag wenst, raden wij na de  krijtverf. Krijtverf is ambachtelijk geproduceerd, milieuvriendelijk en verkrijgbaar in  170 kleuren. Krijtverf is op waterbasis, reukarm, sneldrogend en niet vergelend. De toevoeging van veel krijt en hoogwaardige pigmenten zorgen voor  het poedermatte uiterlijk en de intense kleuren. Krijtverf is ademend en vochtregulerend, goed voor het klimaat in huis. Deze eigenschappen maken de verf ook heel geschikt voor verftechnieken zoals het doorschuren van verflagen en effecten met antiekwas, kalkwas of kleurwas.

Afwerking: 1 laag dekkend krijtverf + 1 toplaag verniswas

of Soft Silk, dekkend verf voor buiten en binnen

Soft Silk is een milieuvriendelijke, watergedragen verf voor binnen en buiten, in een satijnzachte zijdeglans. Soft Silk is de ideale aanvulling op de krijtverf collectie en verkrijgbaar in dezelfde 160 prachtige kleuren.

Wij adviseren Soft Silk voor alle projecten waarbij een extra krasvaste en vlekbestendige afwerking wordt verlangd. De beste keuze dus voor houtwerk zoals deuren, kozijnen, of keukens en ideaal voor (kinder)meubels, tafelbladen, spatwanden of lambriseringen. Kan toegepast worden op de meest uiteenlopende ondergronden zoals houtwerk, alle gangbare bouwmaterialen, pleisterwerk, metalen, etc
.

 

Boenwas voor indoor meubilair en onderhoud van meubilair!

Boenwas wordt van oudsher gebruikt voor het beschermen, kleuren en onderhouden van meubels en houtwerk. Deze toepassing is bij iedereen wel bekend. Kalkwas, antiekwas of kleurwas op een basislaag van krijtverf zorgt voor een mooi gepatineerd en doorleefd effect. De mogelijkheden zijn eindeloos. Antiek- kalk- & kleurwas is vervaardigd naar authentiek recept, op basis van zuivere bijenwas, carnaubawas en pigmenten.

blanc wit grijs licht bruin donker bruin zwart taupe